Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Ημαθίας ο Γιώργος Μουρουζίδης! Πόσα γκολ σημειώθηκαν συνολικά και πόσοι παίκτες αγωνίστηκαν

Με τον τελικό ανάμεσα στη Βέροια και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας για τη σεζόν 2018/2019.

Η “Βασίλισσα του Βορρά” κατέκτησε τον τίτλο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους “πράσινους”, που το κατέκτησαν την περσινή χρονιά ενώ για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν το πρώτο τρόπαιο μετά από 15 χρόνια όταν είχε επικρατήσει του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με σκορ 4-1.

Το sportsup.gr κατέγραψε λεπτό προς λεπτό και αυτή τη διοργάνωση, συγκέντρωσε τους 110 σκόρερς των 166 συνολικά τερμάτων που σημειώθηκαν στους 44 αγώνες της διοργάνωσης (3.78 μέσο όρο) αλλά και τις συμμετοχές των 711 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν από τις 39 ομάδες που αγωνίστηκαν στον θεσμό.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιώργος Μουρουζίδης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που σημείωσε 8 γκολ σε τέσσερα ματς με την ομάδα του (μόλις σε 208 λεπτά συμμετοχής) και τον ακολούθησαν οι Γιάννης Κιρκιλιανίδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και Αντώνης Φράγγης των Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου (μεταγραφή Ιανουαρίου) με 5 τέρματα.

Τα περισσότερα γκολ σημείωσε η Κυπελλούχος Βέροια, που έφτασε τα 21, η οποία και χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές (30) έναντι 28 της Νίκης Αγκαθιάς.

Οι παίκτες που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές (8) ήταν οι Νίκος Τσιρίδης και Γιάννης Κιρκλιανίδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, με τον έμπειρο μέσο μάλιστα να καταγράφει τις τελευταίες του στιγμές στον θεσμό, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί μετά τα play off.

δείτε τον πίνακα με τους top 10 σκόρερς του κυπέλλου :

Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 8
Κιρκιλιανίδης Γ. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5
Φράγγης Αγία Μαρίνα-Ροδοχώρι 5
Νίκου Νάουσα/Ροδοχώρι 4
Βεζυριανόπουλος  Άρης Παλαιοχωρίου 3
Βοργιατζίδης Μακροχώρι 3
Γατόπουλος Ολυμπιακός Λουτρού 3
Κεχαΐδης Νέα Γενεά Νικομήδειας 3
Λαζόπουλος Νίκη Αγκαθιάς 3
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected