Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ ξεκίνησε από ασίστ του…ball boy! (vid)

Η πανέξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ που οδήγησε στο γκολ πρόκρισης του Οριγκί γνώρισε την αποθέωση. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα είχε συμβεί χωρίς την βοήθεια του ball boy της ομάδας!

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή του αιώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τη νίκη της με 4-0 στην ρεβάνς του 0-3 στο “Καμπ Νοου”. Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν αυτός που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα με την πανέξυπνη εκτέλεση κόρνερ για το 4ο γκολ της ομάδας με σκόρερ τον Οριγκί. Υπάρχει όμως ένας αφανής ήρωας σε αυτή την φάση: Το ball boy της Λίβερπουλ!

Μία πιο προσεκτική ματιά σε όσα εκτυλίχθηκαν πριν το 4ο γκολ των Άγγλων αρκεί για να το διαπιστώσει αυτό κάποιος. Κι αυτό γιατί φαίνεται καθαρά ότι το ball boy της Λίβερπουλ που βρισκόταν στην εστία της Μπαρτσελόνα έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, δίνοντας άμεσα την μπάλα στον δεξιό μπακ της ομάδας για να εκτελέσει το κόρνερ!

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά VIDEO που δημοσίευσε το Sport24, στο οποίο φαίνεται ο σημαντικός ρόλος του ball boy της ομάδας στο γκολ της πρόκρισης:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected