Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ : Η ομάδα που μας θύμισε απόψε για πιο λόγο ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ το ποδόσφαιρο! (vid)

Για τους αντικειμενικούς και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, το σημερινό ματς της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα, ήταν όνειρο!

Στο πιο μυθικό βράδυ του «Άνφιλντ», οι Reds διέλυσαν 4-0 την Μπάρτσα και έγραψαν (ξανά) ιστορία.

Έλειπε ο Σαλάχ, έλειπε ο Φιρμίνο, αλλά δεν είχε σημασία. Εκεί μέσα η Λίβερπουλ ποτέ δεν… βαδίζει μόνη. Η πινακίδα στο τούνελ με το «This is Anfield», ο ύμνος του «You never walk alone».

Όλα ήταν μαζί με τα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ στο πιο τρελό βράδυ της ζωής τους. Ποιος να περίμενε ότι θα το έκανε; Ότι θα μπορούσε με τόσες απουσίες να γυρίσει το 3-0 που της είχε κάνει η Μπαρτσελόνα του Μέσι; Κι όμως συνέβη.

Όπως έγινε εκείνο το βράδυ στην Πόλη. Όπως έγινε αυτό στο Λιμάνι. Η Λίβερπουλ διέλυσε τους Μπλαουγκράνα με 4-0, έστειλε ξανά στον ψυχίατρο φίλους και εχθρούς και έγραψε ξανά την ιστορία του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον (46′ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Σακίρι (90′ Στάριτζ), Μανέ, Οριγκί (84′ Γκόμες)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Βιδάλ (75′ Αρτούρ), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (81′ Μάλκομ), Κουτίνιο (59′ Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected