Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτη επίδοση από την ΑΕ Μυλοποτάμου, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκες σε όλα τα ματς!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου η ΑΕ Μυλοποτάμου, η οποία δικαίως έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, ο τίτλος αυτός είναι ιστορικός αλλά και ανεπανάληπτος, αφού η ομάδα του Κώστα Κιάσσου είναι η πρώτη στην ιστορία του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου (τουλάχιστον στην σύγχρονη ιστορία του τα τελευταία 40 χρόνια) που τον κατακτάει με 30 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ΑΕΜ επιβλήθηκε με 12-0 της ΝΕΑΡ στην Σοχώρα στην φετινή της αυλαία, σπάζοντας ρεκόρ παραγωγικότητας αλλά και καλύτερης άμυνας, αφού με αυτή την ντουζίνα των τερμάτων έφτασε συνολικά τα 154 στο φετινό πρωτάθλημα, διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Επισκοπής (125) πέρυσι. Παράλληλα οι πρωταθλητές δέχθηκαν μόλις 9 γκολ στο σύνολο των 30 αγώνων, σπάζοντας ένα ακόμη περυσινό ρεκόρ της Επισκοπής που είχε δεχθεί 12 σε όλη τη σεζόν.

Πέρα από όλα αυτά η ΑΕΜ είναι στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσει και το τεράστιο ρεκόρ του Γιώργου Βελονάκη, ο οποίος σήμερα με την ΑΕΜ πέτυχε 6 γκολ και φτάνοντας τα 50 έσπασε το ρεκόρ των 49 που είχε πετύχει από τη σεζόν 1982-83 ο αείμνηστος Αριστείδης Κυδωνάκης με την φανέλα του Άρη Ρεθύμνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected