Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το απίστευτο troll! Πανηγύρισαν την άνοδο στη Serie A και βρέθηκαν στη…Serie C!

Η εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έριξε στη Serie C την Παλέρμο -λόγω της διαχείρισης του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι- που περίμενε να πανηγυρίσει για άνοδο.

Σοκ για την Παλέρμο, η οποία έκανε τα σχέδια της για την Serie A (είτε απευθείας αφού είναι στο -3 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος είτε μέσω των πλέι οφ ανόδου αφού θα έμπαινε σαν φαβορί) αλλά τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει από την Serie C.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας έπειτα από την πρόταση του αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

Στη Σικελία υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τον δήμαρχο του Παλέρμο, ο οποίος τόνισε σε δήλωση του ότι είναι ένα χτύπημα για όλη την πόλη και ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται όσα πέτυχε φέτος η ομάδα στο γήπεδο, ενώ η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι -ο οποίος έχει και ποινική δίκη στις 2 Ιουλίου- είναι ο ισόβιος αποκλεισμός του από το ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected