Γ Εθνική / Τοπικά

Νταμπλ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Σκόραρε ο Μπερτράν Ρομπέρ

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου είναι κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης για τη σεζόν 2018-2019 μπροστά σε 2000 φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Για τρίτη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από πέντε χρόνια, το συγκρότημα του Νίκου Μπαχαρίδη που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, λύγισε με 2-1 στην παράταση την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ίασμος κατάφερε να προηγηθεί με τον Ρομπέρ στο τέλος του ημιχρόνου και χάρη σε τέρμα του Ξενάκη, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, έκανε το 2-1 στο ξεκίνημα της παράτασης. Πέντε λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα είχε ισοφαρίσει ο Γάιδας.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (67΄ Στοϊνοβιτς), Κελεσίδης, Λεφής, Κυπιρτόγλου (82΄ Παπαδόπουλος), Κούτρας, Κεφαλούκος (119΄ Καρβουνιάρης), Γάϊδας, Κοσίης (59΄ Αθανασιάδης), Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς (76΄ Γεωργαμλής, 90΄ Μαμούτ Σεϊδάν), Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (91΄Μυλωνάς), Δραγανίδης, Βιόπουλος (83΄ Ξενάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected