Ποδόσφαιρο Κόσμος

H 7χρονη τότε Άλεξ Μόργκαν είπε : “Μαμά όταν μεγαλώσω θα παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο”. Και όχι απλά το έκανε αλλά έγινε η κορυφαία!

Η Άλεξ Μόργκαν κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Η φωτογράφιση της στο Sport Illustrated δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Παρ’ όλα αυτά η επαγγελματικής διαδρομή ήταν προδιαγεγραμμένη. Όχι από τους γονείς της ή κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο αλλά από τον ίδιο της τον εαυτό και μάλιστα πριν ακόμη συνειδητοποιήσει τι εστί ποδόσφαιρο.

Η κορυφαία Αμερικανίδα επιθετικός και μία εκ των κορυφαίων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποκάλυψε στο ThePlayersTribune ότι η σχέση της με το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου ήταν καρμική.

Όπως αναφέρει το youngtalents, η ίδια προέβλεψε ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών όταν ακόμη δεν είχε κλωτσήσει μπάλα και δεν καταλάβαινε πολλά πράγματα γύρω από αυτό.

Το έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί στο γραφείο της μητέρας της σε μία τυχαία επίσκεψη που έκανε τότε με την αδερφή της και έμελλε να γίνει μία εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτριών του αθλήματος.

«Ακόμη και τώρα δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό» λέει στην εφ όλης της ύλης συνέντευξή της η «killer» με το αγγελικό πρόσωπο που όταν σκοράρει σημειώνει συνήθως γκολάρες.

«Δεν είχα δει ούτε ένα ποδοσφαιρικό ματς στην τηλεόραση, δεν ήξερα ότι υπήρχε επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα. Δεν ήξερα ακόμη ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο ήταν κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι για διασκέδαση. Αλλά μια μέρα πήγα με την μεγαλύτερη αδερφή μου στο γραφείο της μητέρας μου. Η αδερφή μου βρήκε ένα κίτρινο σημειωματάριο και έγραψε τι ήθελε να γίνει όταν θα μεγάλωνε. Ήθελε να γίνει μοντέλο. Μετά ήθελα και εγώ να γράψω και να το κολλήσω εκεί για να το δει η μητέρα μου. Πήρα το σημειωματάριο, άρπαξα το στυλό και έγραψα το όνειρό μου: ΄Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Παρεμπιπτόντως η μητέρα μου έχει ακόμη αυτό το σημειωματάριο…»

 

View this post on Instagram

 

@alexmorgan13 predicted her entire future when she was seven. | “I still don’t know why I wrote what I did. I had never watched a women’s soccer match on TV. I didn’t know there was a professional league. I didn’t even know that women’s soccer was a thing beyond playing for fun. But one day I went with my older sister to our mom’s office. My sister found the yellow pad, and wrote a note to Mom saying what she wanted to be when she grew up. She wanted to be a model. And so I was like, ‘Well, I’m gonna write a note too. And I’m gonna stick it up there so Mom sees it.’ I took the pad, grabbed a pen, and scribbled down my dream. ‘I am going to be a professional athlete for soccer! Love always, Ali Cat.’ My mom still has that note, by the way.” (Link in bio for more)⠀⠀

A post shared by The Players’ Tribune (@playerstribune) on

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected