Κατηγορίες
Basket

Η γεμάτη ταλέντο προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ Νέων

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 ξεκίνησε με την ανακοίνωση των ονομάτων της προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδας Νέων.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το φετινό «ραντεβού» θα δοθεί στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου από τις 13 έως τις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχει κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο μαζί με τη Λιθουανία, τη Σλοβενία και την Πολωνία. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών που θα παλέψουν για μια θέση στην τελική δωδεκάδα.

Πρόκειται για τους εξής:

Δημήτρης Μωραΐτης (ΑΕΚ), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Χολαργός), Γιώργος Δούβλης (ΑΕΝΚ), Φωκίων Φωτόπουλος (Μανδραϊκός), Φώτης Κάπρης (Αμύντας), Χάρης Λιούνης (Αμύντας), Γιώργος Καμπερίδης (Πανιώνιος), Θανάσης Δομπρογιάννης (Δάφνη Δαφνίου), Κώστας Κουφόπουλος (Δάφνη Δαφνίου), Θεόδωρος Κυρίλης (Πρωτέας Βούλας), Γιάννης Καρακεχαγιάς (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Βίκτωρας Καρακατσάνης (Φίλιππος Περιστερίου), Βίκτωρας Γκουαλτιέρι (Μαρούσι), Αλφρέδος Πιλάβιος (Ολντ Ντομίνιον), Παναγιώτης Τζάιδας (Απόλλωνας Πατρών), Ειρηναίος Μπάλος (Παπάγου), Παναγιώτης Βύρλας (Έσπερος Πατρών), Ηλίας Ανέστης (Ίκαρος Ν. Σμύρνης), Άρης Ψάρρας (Α.Ο. Αγρινίου) και Παναγιώτης Στάθης (Πανερυθραϊκός).

Οι παίκτες κλήθηκαν να βρίσκονται την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 09.30, στα προπονητήρια του ΟΑΚΑ για την επιλογή της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών. Οι ώρες των προπονήσεων θα είναι την Τρίτη (21/05) 10.00-12.00 και 16.30-18.30 και την Τετάρτη (22/05) 10.00-12.00.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected