Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Γ Εθνική / Τοπικά

Η πιο viral προεκλογική συνέντευξη «υποψήφιου» ποδοσφαιριστή! (vid)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

O Γιάννης Τσιβαλίδης -ή καλύτερα ο παγκοσμίου φήμης, «Ζακ Γαλυφιανάκης της Πιερίας»- (εμείς καταθέτουμε πρώτοι το καλλιτεχνικό προσωνύμιό του, ελέω της απίστευτης ομοιότητας με τον, ελληνικής καταγωγής παρακαλώ, cine star, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού), είναι ποδοσφαιριστής της Πίνδου Άνω Αγιάννη, που αγωνίστηκε φέτος στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Είναι και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, ένας εκ των πολλών, που κοσμούν όλους τους συνδυασμούς των υποψήφιων δημάρχων Κατερίνης.

Η είδηση, πάντως, είναι ότι από τη στιγμή που «καταθέσαμε», πρώτοι και καλύτεροι, απ’ όλους τους συνδυασμούς πανελλαδικά, το … copyright του concept της διενέργειας συνεντεύξεων, με ανοιχτό κάλεσμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, σε όσους ποδοσφαιριστές είχαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών τη φετινή χρονιά και την ίδια στιγμή είχαν θέσει υποψηφιότητα για τα τοπικά ή δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης, ο Γιάννης Τσιβαλίδης ήταν ο πρώτος που συναίνεσε, χωρίς φόβο, όρους ή προϋποθέσεις, να περάσει από τη «δημοσιογραφική βάσανο» του γράφοντος, στο αγαπημένο μέρος της απόλυτης επιλογής του.

Διάλεξε αυτό που περιμέναμε. Το γήπεδο του αγαπημένου του χωριού, του Άνω Αγιάννη, για μία συνέντευξη που θα ρίξει το διαδίκτυο και θα δουν, θέλουν δε θέλουν (θέλουν λέει…), όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι όλων των συνδυασμών όλων των δήμων στην Ελλάδα, παίζουν δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Τόσο απλά…

Με άγνοια κινδύνου, απόρροια ενδεχόμενα… της κινηματογραφικής καριέρας του alter ego του (σ.σ. Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη να τον αντικρίσει, box to box, o ίδιος ο Ζακ Γαλυφιανάκης… Πόσο πιο viral, Θεέ μου;), την ίδια στιγμή που καταξιωμένοι άνθρωποι του πολιτισμού, του θεάτρου και του κινηματογράφου, που μας έχουν παραχωρήσει εγκυκλοπαιδικές, τρόπον τινά, συνεντεύξεις, χρειάστηκαν χρόνο νοητικής επεξεργασίας των otherside δεδομένων, με τη μορφή ερωτήσεων, ο ίδιος, χωρίς non paper, στημένες ερωτήσεις, με κρυφά ή φανερά ανταλλάγματα… χρηματιστηριακής αξίας, μ’ ελάχιστα cuts, όπως γίνεται αντιληπτό, έζησε την απόλυτη viral συνέντευξη της ζωής τους, στο «γήπεδο της καρδιάς του».

Απολαύστε την μονορούφι, πριν γίνει συλλεκτική και κατεβεί από το… Βοllywood, ελέω πνευματικών δικαιωμάτων…

Stay tuned για το No2!!!

Yγ. Περιμένουμε μ’ ανυπομονησία τους υπόλοιπους γενναίους (σ.σ. Που θέλουν να παίξουν την εκλογή τους στα ζάρια, λέμε εμείς…). Μην τρελαίνεστε, πάντως, οι ερωτήσεις δε θα είναι οι ίδιες, φυσικά, μετά την πρώτη δημοσίευση. Fair play παίζουμε, χωρίς VAR! ΜΟΝΟ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected