Κατηγορίες
Super League 1

Ξάνθη και Κασάδο παίρνουν χωριστούς δρόμους

Ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της Ξάνθης τις τελευταίες σεζόν ήταν ο Χόρχε Κασάδο, που είχε 29 συμμετοχές σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα και αν δεν είχε τιμωρηθεί, το πιο πιθανό θα έπιανε το απόλυτο 30/30 που κατάφερε ο Ζίβκοβιτς.

Όπως αναφέρει το thrakisports, το συμβόλαιο του Κασάδο είναι ένα από τα πολλά που λήγουν το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει επέλθει ανανέωση. Το γεγονός ωστόσο ότι σε αντίθεση με τους Ζίβκοβιτς και Γέντρισεκ, ο ίδιος δεν αποχαιρέτισε με μήνυμά του τον κόσμο της ομάδας, οδήγησε αρκετό κόσμο στην εκτίμηση ότι μπορεί και να παραμείνει.

Η αλήθεια είναι ότι βασική προτεραιότητα της διοίκησης ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Κασάδο. Ωστόσο η αίσθηση που έμεινε και στους παρευρισκόμενους στην βράβευση από τους XanthiFans το βράδυ της Τετάρτης ήταν ότι ο Κασάδο δύσκολα θα παραμείνει και φαίνεται ότι αυτό οριστικοποιήθηκε σε ραντεβού που υπήρξε στην διάρκεια της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κασάδο φέρεται να είπε ότι επιθυμεί πλέον να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα της πατρίδας του, επιστρέφοντας έτσι στην Ισπανία. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι και ο Κασάδο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, απώλεια που αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντικό πλήγμα για τον σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected