Basket

Δημοσίευμα αναφέρει πως οι Αφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να μην κατέβει ο Ολυμπιακός!

Μια γροθιά οργανωμένοι και Αγγελόπουλοι, αποφάσισαν στο συνέδριο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ και θα στηριχθεί μέχρι τέλους σε οποία κατηγορία ή Λίγκα κι αν παίζει!

Όπως αναφέρει το SDNA, μετά από έντονες διαβουλεύσεις και αφού έχουν προηγηθεί αρκετές συνεδριάσεις και… γεμάτα «επεισόδια», η απόφαση δείχνει οριστική: Όπως διαρρέεται από τον Ολυμπιακό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να κάνουν πράξη το «μέχρι τέλους» και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν για να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ (20/5, 19:00).

Με βάση και το νομικό πλαίσιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο ξεκαθαρίστηκε και επίσημα πριν λίγες ημέρες, όποια ομάδα πράξει κάτι αντίστοιχο, αυτόματα υποβιβάζεται στην Α2. Έτσι, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται ήδη για τη νέα σεζόν που θα τους βρει μακριά από τα σαλόνια της Basket League και ενδεχομένως στην Αδριατική Λίγκα, ή ακόμα και… αποκλειστικά στην Euroleague, μαζί φυσικά με την ταυτόχρονη παρουσία της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν και την απόλυτη στήριξη των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου. Εκπρόσωποι της Θύρας 7 ανέφεραν στο ετήσιο συνέδριο πως βρίσκονται στο πλευρό των ιδιοκτητών της ΚΑΕ και πως θα στηρίξουν οποιαδήποτε επιλογή τους. Έτσι, η διοίκηση και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έγιναν μία γροθιά και η απόφαση μοίαζει ειλημμένη, έστω και αν ακόμα δεν έχει πάρει επίσημη μορφή.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες απέχουν… μισό βήμα από τον υποβιβασμό τους και ετοιμάζονται για το σχέδιο μίας ιστορικής σεζόν, η οποία θα τους βρει στην Α2 και την Euroleague, ή και στην Αδριατική. Οι επόμενες ώρες μοιάζουν καθοριστικές για τον σύλλογο και οι εξελίξεις αναμένονται φυσικά ραγδαίες.

Αγγελόπουλοι: «Δεν είμαστε κωλοτούμπες»

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση ανακοινώθηκε ουσιαστικά και από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που βρέθηκε στο συνέδριο της Θύρας 7. Την ώρα που ανέλυε τα δεδομένα και τις παραμέτρους της υπόθεσης, ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά στους φιλάθλους: «Εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του, εσείς, όχι εμείς. Έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε, αλλά θέλουμε και την γνώμη σας. Δεν θέλουμε να νομίζουν πως μπορούν να μας κοροϊδέψουν. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας, θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Δεν πάμε πουθενά και πρέπει να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Αν πέσουμε, θα είμαστε μία άλλη ομάδα στην Α2, με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2».

Με βάση την εικόνα των τελευταίων ημερών, οι οργανωμένοι συμφώνησαν και ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν την πορεία που χάραξε η διοίκηση του συλλόγου. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει… οριστική ρήξη με τον ΕΣΑΚΕ και πως θα ζήσουν την Α2 από τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected