Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ανοιχτοί…λογαριασμοί για τη ρεβάνς Πλατανιάς και ΟΦΗ

Ο Πλατανιάς μπόρεσε να κρατήσει “απόρθητο” το “κάστρο” των Περιβολίων και να διατηρήσει τις ελπίδες του για την επιστροφή στη Super League, μετά το 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες αφήνουν ανοιχτούν λογαριασμούς για τη “ρεβάνς” της Τετάρτης (22/05, 19:00) στο “Γεντί Κουλέ”. Αμφότερες είχαν ευκαιρίες για το γκολ και μάλιστα “σημάδεψαν” από μία φορά τα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Την αρχή έκανε ο Πλατανιάς με τον Καραγκούνη στο 69′, για να “απαντήσει” στο 84′ ο ΟΦΗ με τον Παπάζογλου.

Πανηγυρικό το κλίμα στα Περιβόλια, με τους παίκτες του Γιάννη Τάτση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν να γνωρίζουν την αποθέωση για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι σε ομάδα της Super League. Παρά την απαγόρευση που υπήρχε και τις συστάσεις από τη διοίκηση του ΟΦΗ ο Ομιλος είχε στο πλευρό του περίπου 200 φίλους του, που τοποθετήθηκαν στη θύρα 4 και χειροκρότησαν τους παίκτες του Χάιμε Βέρα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γιάννης Τάτσης έκανε την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα του Πλατανιά, με τη χρησιμοποίηση του Σαάντο, που είχε μόλις 12′ συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αήττητο Σπάτων. Ο Γκοτ ήταν κάτω από την εστία με τους Κόρτσταμ, Σαάντο και Τσαμούρη να αποτελούν την τριάδα της άμυνας, το δεξί άκρο κάλυπτε ο Ουές, το αριστερό ο Στ. Ποζατζίδης και στη μεσαία γραμμή ο Μποσέτι είχε μπροστά του Νίλι και Παπανικολάου, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Μιγκέλ και Λουκίνας των 26 γκολ στο πρωτάθλημα (16 και 10 αντίστοιχα).
Για τον ΟΦΗ ο Χάιμε Βέρα δεν είχε εκπλήξεις, με τον Σωτηρίου κάτω από την εστία, τους Μπράουν (δεξιά) και Κοροβέση (αριστερά) στα δύο άκρα και τους Παπάζογλου και Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Αργεντινοί, Μεγιάδο και Νέιρα, με τον Ναμπί μπροστά τους, τους Βαζ (δεξιά) και Σόουζα (αριστερά) στα άκρα της επίθεσης και τον Σασί στην κορυφή.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Τσαμούρης (90+2′ Πουρζιτίδης), Σάαντο, Στ. Ποζατζίδης (87′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι, Λουκίνας (65′ Καραγκούνης), Μιγκέλ.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Ναμπί (75′ Νάστος), Νέιρα, Βαζ (75′ Ντίνας), Σόουζα (57′ Γιακουμάκης), Σασί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected