Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Απίστευτη αποκάλυψη στην Αττική : Του πήραν τα λεφτά που κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ και αυτοκτόνησε!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία στην Καλογρέζα του 87χρονου, που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο ηλικιωμένος άφησε σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας και αυτοί προκαλούν σοκ.

Ο 87χρονος όπως έγινε γνωστό, είχε κερδίσει πριν λίγο καιρό το ποσό των 900.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Για άγνωστο λόγο, εξουσιοδότησε ένα γνωστό του πρόσωπο να πάρει τα χρήματα εκ μέρους του. Αυτό το πρόσωπο (συγγενείς του όπως έγινε γνωστό) όμως πήγε και πήρε τα χρήματα και δεν του τα έδωσε ποτέ! Το χειρότερο είναι ότι μετά από αυτό, τον χώρισε και η επί χρόνια σύζυγός του!

Αυτό ήταν κάτι αβάσταχτο για τον άτυχο άνδρα που ένοιωθε να πέφτει η γη κάτω από τα πόδια του. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα και όπως φαίνεται αποτέλεσε και τον λόγο που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, όσο περνά η ώρα, αλλά το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, είχε ξεκάθαρους τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην αυτοκτονία στην Καλογρέζα.

Να θυμίσουμε, ότι νωρίς το πρωί, οι γείτονές του στην Καλογρέζα, τον βρήκαν απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αυτοί όταν έφτασαν, διαπίστωσαν πως ο 87χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected