Κατηγορίες
Διάφορα

Δηλώσεις του Γιώργου Κουλακιώτη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στη Βέροια

Δηλώσεις στην σελίδα της παράταξης “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” παραχώρησε ο προπονητής ποδοσφαίρου και παλαίμαχος προπονητής, Γιώργος Κουλακιώτης.

Ερ. : Γιώργο πες μας κάποια πράγματα για σένα

Απ. : Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια είμαι 42 ετών παντρεμένος με την Σεβαστή Τσέου και έχουμε 2 παιδιά. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και ήμουν για πάνω από 20 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ξεκινώντας από την Βέροια και πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ, στην Καλλιθέα, στον Πανθρακικό, στον Αγροτικό Αστέρα και στον Μακεδονικό.

Συμμετείχα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας(νέων και ελπίδων) με σπουδαίες διακρίσεις 2ος και 3ος στην Ευρώπη και 3ος στους μεσογειακούς αγώνες. Βραβεύτηκα από πολλές ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων για τις διακρίσεις αυτές αλλά και από τον τότε υπουργό αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη μέσα στους 100 καλύτερους αθλητές της Βορ.Ελλάδας.

Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B.

Για το 2019 είμαι πρόεδρος διεθνών διαγωνισμών της ΠΕ Ημαθίας. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκα στην Δ/νση Μεταφορών της ΠΕ Ημαθίας και τους τελευταίους 6 μήνες στην Υ/νση Τεχνικών Έργων.

Ερ. : Kατεβαίνεις με τον Γιάννη Παπαγιάννη και το συνδυασμό «Δικαίωμα για νέα Βέροια» πες μας λίγα λόγια για τον Γιάννη.

Απ. : Προσωπικότητες όπως ο κ.Ιωάννης Παπαγιάννης δεν ασχολούνται κάθε μέρα με τα κοινά, οπότε είναι τεραστία ευκαιρία για την Βέροια η υποψηφιότητα του για δήμαρχος. Το είχα πει και πριν 5 χρόνια το λέω και τώρα αλλά το φωνάζω πιο δυνατά να το ακούσουν όλοι. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος καθηγητής πανεπιστήμιου και διακεκριμένος δικηγόρος, ευφυής με καθαρά χέρια και “παντελονάτος” όπου αυτό που θα σου πει αυτό θα κάνει αυτά που έχει δεσμευθεί αυτά θα τα κάνει, με ιδέες, όραμα, όρεξη να κάνει πράγματα και να πάει την Βέροια εκεί που της αξίζει και όχι όπως είναι σήμερα. Μια Βέροια καθαρή μια Βέροια ανθρώπινη…

Ερ. : Τι δεν έκανε ο νυν δήμαρχος που σε ενοχλεί;

Απ. : Σέβομαι παρά πολύ τον νυν δήμαρχο όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με την αγαπημένη μας πόλη. Αν πάμε μια βόλτα με ένα αυτοκίνητο θα δούμε έργα που ξεκίνησαν αλλά με ένα μαγικό τρόπο δεν λειτούργησαν ποτέ όπως το «νεκρό» πάρκινγκ κάτω από την ελιά με τις κυλιόμενες σκάλες, δεν θα δούμε την γέφυρα Κούσιου (απίστευτο να έχεις δωρεά από πολίτη και να μην μπορείς να κάνεις το έργο), έλλειψη πάρκινγκ, τι να πούμε για τους αθλίους δρόμους με μπαλώματα και λακκούβες.

Να πάμε Προμηθέα; Καλλιθέα; Παπάγου; Εργατικές κατοικίες; Πλήρη εγκατάλειψη των περιοχών αυτών αλλά και των χωριών του δήμου μας όπου τα γυρίσαμε όλα ακούγοντας τους κατοίκους απελπισμένους και απογοητευμένους. Να πάμε στο βήμα του Απ.Παύλου; Πολλά χρόνια λέμε να μπουν τουαλέτες και πάρκινγκ γιατί δεν έγινε; Να πάμε Πλατεία Ωρολογίου;

Ο κ.Παπαγιάννης το έχει πει εδώ και πολλά χρόνια ότι αν εκλέγει θα βάλει ρολόι και θα εκμεταλλευτεί την πλατεία και για αυτό δεσμεύτηκε. Να πάμε Μπαρμπούτας; Να πάμε ΔΑΚ Μακροχωρίου; Εγκληματική αδιαφορία μέσα και έξω από το γυμναστήριο με την ξύλινη κερκίδα εδώ και 30 χρόνια το τραγικό δάπεδο και το εγκαταλελειμμένο γυμναστήριο.

Έξω δεσπόζουν τα 2 κοντέινερ που τα έχουν βαφτίσει αποδυτήρια και φυσικά το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου σε αθλία κατάσταση με τρύπες και ακούρευτο.

Ερ. : Τι θα ήθελες εσύ να κάνεις εφόσον σε επιλέξει ο κόσμος με την ψήφο του;

Απ. : Έχω πολύ όρεξη, ιδέες και θέληση να κάνω πράγματα όσον αναφορά την ειδικότητα μου τον αθλητισμό ξεκινώντας από την αναβάθμιση του ΔΑΚ Μακροχωρίου, σίγουρα ποδηλατοδρόμο και στόχος μου είναι να πείσω και τον τελευταίο Βεροιώτη να βγάλει το ποδήλατο από την αποθήκη και να αρχίσουμε όλοι αν γίνεται να μετακινούμαστε με αυτό.

Η πρόσκληση και συμμέτοχη μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητισμού με ομιλίες σε σχολεία, αθλοπαιδίες, είναι απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθούν τα νέα παιδιά για τα πραγματικά οφέλη τόσο του αθλητισμού όσο και του πρωταθλητισμού καθώς επίσης και για τις παγίδες του όπως η βία, το ντόπινγκ, κ.α. Κολυμβητήριο, παιδικές χαρές για Α.Μ.Ε.Α, τράπεζα αίματος, μια ωραία ιδέα είναι το σπίτι των γονιών, δύο σπιτάκια στο κέντρο της αγοράς όπου θα μπορούν επιτέλους γονείς μικρών παιδιών εάν το επιθυμούν να αλλάζουν η να ταΐζουν τα παιδάκια τους.

Κλείνοντας θα πω σε όλους να ψηφίσουν νέους ανθρώπους με όρεξη και θέληση για δουλειά για το καλό της αγαπημένης μας πόλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected