Κατηγορίες
Basket

Μείωσαν τη σειρά οι Raptors μετά από δύο παρατάσεις, αποβλήθηκε ο Giannis! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς λύγισαν στη δεύτερη παράταση στη «Scotiabank Arena», γνωρίζοντας την ήττα με 118-112 από τους Τορόντο Ράπτορς, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην καταφέρνει να ολοκληρώνει το ματς.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» αποβλήθηκε με έξι φάουλ στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης, ενώ είχε προλάβει να βάλει 12π., με 5/16 σουτ εντός παιδιάς, μία με 23 ριμπάουντ, εφτά ασίστ, τέσσερα κοψίματα, ένα κλέψιμο, ενώ είχε και οκτώ λάθη. Ο μοναδικός παίκτης με τέτοιες επιδόσεις, στην ιστορία των πλέι οφ του ΝΒΑ, ήταν εν έτει 1977 ο Ουίλ Ουόλτον (20π., 23 ριμπάουντ, εφτά ασίστ, οκτώ κοψίματα)

Ο Πατ Κόνατον με 24π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, με το Μάλκολμ Μπρόνκντον να έχει 20π., τον Μπρουκ Λόπεζ 16π. και έξι ριμπάουντ και τον Κρις Μίντλετον 9π., ισάριθμα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Οι «πτερόσαυροι» μείωσαν σε 2-1 τους τελικούς της Ανατολής, με τον Καουάι Λέοναρντ να βάζει 36π. και να έχει επίσης εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, τον Πασκάλ Σιάκαμ να είναι «διπλός» με 25π. και έντεκα ριμπάουντ, όπως και ο Μαρκ Γκασόλ με 16π. και δώδεκα ριμπάουντ, μαζί με εφτά ασίστ. Ο Νόρμαν Πάουελ συνείσφερε 19π. και ο Κάιλ Λόουρι 11π.

Ο Μίντλετον διαμόρφωσε το 96-96 στο φινάλε της κανονικής περιόδου του ματς και το έστειλε στο έξτρα πεντάλεπτο, δεδομένου πως ο Σιάκαμ αστόχησε στη συνέχεια στο σουτ που επιχείρησε. Η πρώτη παράταση έληξε 103-103, ύστερα από δύο εύστοχες βολές του Τζορτζ Χιλ, με το Λέοναρντ να μη βρίσκει στόχο σε μακρινό σουτ. Στη δεύτερη παράταση, οι Λέοναρντ και Σιάκαμ από τη γραμμή των βολών «κλείδωσαν» την επικράτηση των γηπεδούχων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected