Basket

Οριστικό, δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός. Ποιες οι επιπτώσεις

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να μεταβεί στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στα φετινά πλέι οφ της Basket League, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τους αρμόδιους φορείς.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το ντέρμπι «αιωνίων» είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (20/05, 19.00), στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ωστόσο δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ την Ελληνική Αστυνομία και όλους τους αρμόδιους φορείς πως δεν πρόκειται να κατέβουν για να αγωνιστούν. Οι «πράσινοι», όπως και οι διαιτητές, θα προσέλθουν κανονικά στο γήπεδο και θα κλείσουν το φύλλο αγώνα αφού παρέλθουν τα είκοσι λεπτά, που προβλέπει ο κανονισμός.

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει τώρα να τιμωρηθεί με άμεσο υποβιβασμό στην Α2. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, θα περάσει άνευ αγώνα στα ημιτελικά των πλέι οφ της φετινής Basket League και θα περιμένει, για να αγωνιστεί, το νικητή της σειράς Περιστέρι – Ήφαιστος Λήμνου. Από την άλλη, πάντως, εκκρεμούν δύο προσφυγές που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, οι οποίες δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στην περίπτωση που δικαιωθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected