Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη μετά την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα!

Το πανεπιστήμιο του Κάρντιφ είναι γνωστό περισσότερο για τα αξιόλογα προγράμματά του παρά για την Cardiff Met University FC!

Και όμως η ομάδα του πανεπιστημίου της Ουαλίας, που αποτελείται από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς αλλά και διδακτορικούς φοιτητές κατάφερε κάτι που φάνταζε αδύνατο μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρει το youngtalents, εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα παίξει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League την επόμενη σεζόν.

Αποτελούμενη από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στο σύνολό της, η Cardiff Met University FC κατάφερε και μπήκε τελευταία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά επικράτησε της Caernarfon Town στα ημιτελικά.

Η Bala Town έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί ωστόσο με υπερπροσπάθεια οι φοιτητές από το Κάρντιφ έστειλαν το ματς στα πέναλτι και εκεί μίλησε το άστρο του τερματοφύλακά της Γουίλ Φούλερ που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των αντιπάλων του.

Ο Έλιοτ Έβανς ανέβαλε την εκτέλεση του κρίσιμου πέναλτι και η Cardiff Met University FC έγραψε ιστορία όχι απλά στην Ουαλία αλλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected