Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Η μεγάλη ώρα του Ηρακλή και οι μάχες των play out

Τρίτη ημέρα των Playoffs και Playouts της Α2 και μάλλον τελευταία, με τον Ηρακλή να ετοιμάζεται για μια μεγάλη γιορτή στο Ιβανώφειο.

Εννιά χρόνια είναι πολλά. Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του την Α2 και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην άλλοτε Α1, στη σημερινή Basket League και να… τριτώσει τους εκπροσώπους της Θεσσαλονίκης στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Όπως αναφέρει το basketblog, ο “γηραιός” φιλοξενεί στο Ιβανώφειο την Καστοριά στον πρώτο μεταξύ τους τελικό, με το 2-0 των μεταξύ τους αγώνων να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς, με τους “γουναράδες” να θέλουν να δώσουν τη δική τους μάχη για να ζήσουν το δικό τους όνειρο, αλλά και για να αποκτήσουν εμπειρίες ενόψει της επόμενης ημέρας.

Τελικοί όμως είναι και οι αγώνες των playouts σήμερα, με τον Απόλλωνα Πατρών να υποδέχεται την Καβάλα, σε έναν αγώνα που η “Περιβόλα” θα έχει αρκετό κόσμο και άπαντες στην Πάτρα θέλουν την παραμονή της ομάδας, ενώ μάχη διεξάγεται και στο κλειστό της “Ήλιδας”, εκεί όπου ο Κόροιβος υποδέχεται το Μαρούσι. Και τα δύο ζευγάρια βρίσκονται στο 2-2 μεταξύ τους, με το νικητή να παραμένει στην κατηγορία.

Τετάρτη 22/5

Playoffs

Ιβανώφειο 18:00 Ηρακλής-Καστοριά Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Δροσόπουλος)

Playout

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Πάτρας-Καβάλα Ανδρικόπουλος-Καλδίρης-Μπίκας (Κωστής)

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Μαρούσι Τζαφλέρης-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Πίγκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected