B ΕΠΣ Ημαθίας

Play Off Β ΕΠΣ Ημαθίας – Άνω κάτω οι δύο όμιλοι, όλα κρίνονται παραμονή εκλογών! (φύλλα αγώνος 5ης αγωνιστικής)

Στην κυριολεξία…χαμός με τη διαδικασία των play off στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής!

Μπορεί πριν τους σημερινούς αγώνες, να είχαμε αναφέρει πως η 5η αγωνιστική είναι η πλέον καθοριστική, όμως διαψευστήκαμε οικτρά και έτσι οδηγούμαστε στην τελευταία “στροφή” για να μάθουμε ποιες τρεις ομάδες θα ακολουθήσουν την ΑΕΠ Βέροιας στην Α Ερασιτεχνική.

Στον 1ο όμιλο, ούτε σήμερα κατάφερε ο Ολυμπιακός Λουτρού να σφραγίσει την άνοδο, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΟ Παλατίτσια, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και τρεις αγωνιστικές χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Το παιχνίδι ήταν γκραν-γκινιόλ στην εξέλιξη του και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν 22 και μόνο ποδοσφαιριστές (δεν έγιναν αλλαγές) και οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 25 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο, είχε δραματικό χαρακτήρα μέχρι τέλους.

Η κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν εκ των πραγμάτων η Θύελλα Σταυρού, που κέρδισε για δεύτερη φορά στα play off τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και έβαλε…φωτιά στον όμιλο! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς (θα το δείτε αργότερα σε βίντεο) και έτσι την επόμενη αγωνιστική (και τελευταία) η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη με νίκη επί του ΠΑΟ Παλατίτσια ανεβαίνει κατηγορία!

Σε αυτή την περίπτωση, θα αναμένει ουσιαστικά τον…παρτενέρ της στην άνοδο ο οποίος θα είναι ο Ολυμπιακός Λουτρού (σε περίπτωση που επικρατήσει ή αναδειχτεί ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας) ή η ομάδα του Αλέξανδρου Δρένου, αν φύγει με το “διπλό” από τον Λουτρό.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας της Θύελλας με τον Ολυμπιακό, υπερτερούν οι “πράσινοι” λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Στον 2ο όμιλο, τα πράγματα είναι κατά τι πιο ξεκάθαρα. Η σημερινή ισοπαλία του Αστέρα Τριποτάμου με τα Λευκάδια δεν μας έκανε…σοφότερους, όμως όλα θα κριθούν την αγωνιστική του ερχόμενου Σαββάτου (25/5) όπου θα αναδειχτεί η ομάδα που θα συνοδεύσει την ΑΕΠ Βέροιας στην Α Ερασιτεχνική.

Οι δύο ομάδες έχουν ισοπαλίες στα μεταξύ τους ματς στα play off, επομένως θα μετρήσει (κατά τον ΚΑΠ της ΕΠΟ) η διαφορά στα τέρματα. Αυτή τη στιγμή ο Αστέρας Τριποτάμου έχει +1 (6-5) και ο ΠΑΣ Λευκαδίων -1 (7-8), επομένως η ομάδα του Μάκη Μισαηλίδη θέλει (όχι μόνο τη) νίκη στο τελευταίο ματς με την ΑΕΠ Βέροιας αλλά και μεγαλύτερη κατά τρία γκολ διαφορά από τον Αστέρα, αν βεβαίως η ομάδα του Γιώργου Μαραγκού τα καταφέρει κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά, ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Στο ακραίο σενάριο που η διαφορά τερμάτων είναι ίδια μετά το τέλος των δύο αγώνων (π.χ. +2 και +2) τότε θα μετρήσει το πόσα γκολ έχει σημειώσει η κάθε ομάδα στα play off (αυτή τη στιγμή είναι στο 6-7)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνα :

1ος όμιλος

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας  1-0 (72′ Μυλωνάς Αλ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Πίτο

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης, Κουκουτσίδης, Μυλωνάς Αλ., Τσορακλίδης, Τουτουντζίδης, Θυμιόπουλος, Πρωτογέρης, Τάνης (90+ Αντωνιάδης), Μυλωνάς Γ. (71′ Δαουκόπουλος), Κοσέογλου, Νικολαΐδης (87′ Παπαδόπουλος)

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Βάντσης, Σαράφης (77′ Φουρκιώτης), Αργυρόπουλος (63′ Χαραλαμπίδης Σ.), Υγρόπουλος, Βλαχάβας, Γράτσιανος, Κατσκαβέλης (51′ Τερμιτζόγλου Χ.), Αναστασόπουλος, Μανωλόπουλος Δ., Μουγτουζίδης (63′ Παυλίδης), Τζήμας


ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού  2-2 (34′ Δημούλτσης Κ., 52′ Τσιούπρος / 14′ Κίτσας Κ., 63′ Κίτσας Δ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα

Αποβολή : Κακαγιάννης Γ. (65′)

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Στυλίδης, Δημούλτσης Κ., Τσιούπρος, Καμπάς, Φωτιάδης, Κικίδης, Κακαγιάννης Σ., Δημούλτσης Π., Δημούλτσης Θ., Κατσαβός, Κακαγιάννης Γ.

Ολυμπιακός Λουτρού : Πάτρας Γ., Πάτρας Ρ., Πάτρας Κ., Τριανταφυλλόπουλος Α., Τζιλόπουλος Γ., Γατόπουλος, Μουρατίδης, Κίτσας Δ., Κίτσας Ε., Χατζόπουλος, Κίτσας Κ.

Βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός Λουτρού 44
2 ΠΑΟΚ Κουλούρας 42
3 Θύελλα Σταυρού 41
4 ΠΑΟ Παλατίτσια 31

Επόμενη αγωνιστική (6η, 25/5 – 17.00)

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού
Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας


2ος όμιλος

ΑΣ Γιαννακοχωρίου – ΑΕΠ Βέροιας  0-3 (8′ Σιδηρόπουλος, 67′ Τερζής, 83′ Καλφούτζος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννακοχωρίου : Λαγούδης, Χατζηιωαννίδης, Γαλανός, Αλατσίδης, Καράι, Κούτης, Βαρθολομαίος, Παρηγορίδης, Κακούδης, Τσάνι, Τσεχελίδης

ΑΕΠ Βέροιας : Καμπάς, Καλφούτζος, Μωυσίδης Ν., Πουλιόπουλος, Χατζηαντωνίου, Κωστογλίδης Π., Μωυσίδης Ι., Τερζής, Κιατικίδης, Καρολίδης, Σιδηρόπουλος


Αστέρας Τριποτάμου – Λευκάδια  0-0

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γαβρά

Συνθέσεις

Αστέρας Τριποτάμου : Οβεζίκογλου, Νικολαΐδης, Ορφανίδης, Καραμάρας, Μαραγκός, Βουδούρης, Φωτιάδης, Ισλάμι, Καφετζής (71′ Τσανασίδης), Μπάκανος (46′ Κατσκαβέλης), Μπουρδάνος

Λευκάδια : Γαϊτανίδης Ι., Τσιμενίδης (46′ Λογδανίδης), Γαϊτανίδης Α., Αμανατίδης Θ., Δημητρούσης Α. (71′ Τσαχαλίδης), Καϊσίδης, Τουγγελίδης, Αμανατίδης Σ., Γαϊτανίδης Φ., Μισαηλίδης, Δημητρούσης Κ. (60′ Γκότσης)

Βαθμολογία

Β
1 ΑΕΠ Βέροιας 64
2 Αστέρας Τριποτάμου 49
3 Λευκάδια 49
4 ΑΣ Γιαννακοχωρίου 42

Επόμενη αγωνιστική (6η, 25/5 – 17.00)

Αστέρας Τριποτάμου – ΑΣ Γιαννακοχωρίου
Λευκάδια – ΑΕΠ Βέροιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected