Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και στη Football League με Αρναούτη

Ιωνικός και Αρναούτης θα συνεχίσουν χέρι-χέρι στη Football League, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Ο 55χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη και οι Νικαιώτες θα πορευτούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο με την πετυχημένη συνταγή.

Στην αρχή της φετινής σεζόν, ο Πειραιώτης κόουτς ανέλαβε το Κερατσίνι στις 11 Ιουλίου, όμως, αμέσως μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής δήλωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 10 Οκτώβρη, ο Αρναούτης και ο Ιωνικός ξεκίνησαν την συνεργασία τους, μετά την εμπλοκή του Γιάννη Τσιριγώτη στο διοικητικό σχήμα.

Η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από τα διοικητικά των Νικαιωτών είχε φέρει μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, αλλά τελικά οι εξελίξεις ανέτρεψαν τα δεδομένα και έφεραν καλύτερες μέρες.

Ο Αρναούτης μάλιστα, αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο του συλλόγου, με τα αποτελέσματα στο μέλλον να είναι γνωστά.

Ο Ιωνικός επέστρεψε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έπειτα από οχτώ χρόνια, όπου πρωτίστως ο Τσιριγώτης και δευτερευόντος ο Αρναούτης συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο μέσω των μπαράζ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πολύπειρος κόουτς έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Γ’ εθνικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Κερατσίνι το 2004 και εν συνεχεία εργάστηκε σε Αετό Κορυδαλλού, ΑΜΕΣ Νηρέα, Αστέρα Μαγούλας, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζαντα Μεγάρων, Εθνικό Πειραιά, Αχαρναϊκό, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2018 στο Κερατσίνια και τελικά καταλήξει στον Ιωνικό.