Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Σπουδαία ταλέντα και εξαιρετική οργάνωση στο 2ο SportX Camp από την Sport Experte! (photos)

Στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις “LOLAS” στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το sportsup.gr, για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των 88 επίλεκτων ποδοσφαιριστών, που αγωνίστηκαν στο 2ο SportX Camp, το οποίο διοργάνωσε και φέτος η Sport Experte.

Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία scouters από μεγάλα ευρωπαϊκά clubs, οι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εξαιρετικό.

Το τεχνικό τιμ της Sport Experte αποτελούν προπονητές με σπουδαίες περγαμηνές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί το εχέγγυο για τους παίκτες που επιλέχτηκαν για το εν λόγω τουρνουά, το οποίο μάλιστα προσέλκυσε ακόμη περισσότερους scouters σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό.

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι ο Oliver Wölki και άμεσοι συνεργάτες του οι Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης. Προπονητές είναι οι Δημήτρης Σίτσας, Σπύρος Γόγολος, Δημήτρης Πετκάκης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Τάσος Χουρσουζίδης και στους τερματοφύλακες ο Θοδωρής Γκίτκος. Γυμναστής είναι ο Απόστολος Χατζάρας και ιατρός αγώνων ο Γρηγόρης Νιάκας.

Οι αγώνες διεξάγονται σε δύο περιόδους του Σάββατο 25/5 (πρωί – απόγευμα) και την Κυριακή 26/5 το πρωί, όπου οι ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους έχοντας δημιουργήσει ο καθένας από αυτούς το δικό τους (σύντομο αλλά σημαντικό) βιογραφικό.

Και μάλιστα μπροστά σε ευρωπαϊκά “μάτια”!

Δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected