Διάφορα

Ομαλά η εκλογική διαδικασία στην Ημαθία, ελάχιστοι παρόντες στις Εφορευτικές Επιτροπές

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ημαθία. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και η ροή της ψηφοφορίας συνεχίζεται κανονικά.

Όπως αναφέρει το verianet, το πρόβλημα που εντοπίζεται για ακόμη μια φορά, αφορά τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών όπου και πάλι η εκλογική διαδικασία διενεργείται χωρίς εφορευτικές επιτροπές ή χωρίς πλήρη συγκρότηση.

Στη Βέροια μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει ψηφίσει περισσότερο από το 50% του εκλογικού σώματος, και όπως όλα δείχνουν, η αποχή θα κινηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα με το 2014 με το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να είναι μικρότερη.

Κάποια προβλήματα που υπήρξαν αφορούσαν υπερβάλλοντα ζήλο υποψηφίων οι οποίοι μοίραζαν ψηφοδέλτια στον περιβάλλοντα χώρο των εκλογικών τμημάτων, κάτι το οποίο εντοπίστηκε και αντιμετωπίστηκε χωρίς περαιτέρω συνέχεια.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα που έλαβαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα ολοκληρωθεί πρώτα η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών, και σε τοπικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές και στη συνέχεια θα γίνει καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων, κάτι που σημαίνει ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected