Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr συγχαίρει τον Ολυμπιακό Λουτρού για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον Ολυμπιακό Λουτρού, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α Ερασιτεχνική!

Η αυλαία των play off του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣ Ημαθίας, βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης και ταυτόχρονα την ιστορική άνοδο (μετά από 19 χρόνια) στα μεγάλα σαλόνια!

Το σίγουρο είναι πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία.

Από τον πρόεδρο της ομάδας Αργύρη Καλοσόπουλο ως και τους ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι με εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες), αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να επιτευχθεί η σπουδαία πορεία στον «μαραθώνιο» της σεζόν.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στους προπονητές των επιτυχιών, Σάκη Παγγούρα και Γιώργο Θαγκόπουλο ο οποίοι με την εμπειρία τους αλλά και την αύρα τους, έδωσαν το δικός του στίγμα και αποτέλεσαν από τους πλέον σημαντικούς κρίκους της φετινής αλυσίδας.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και εύχεται στον σύλλογο ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!