Κατηγορίες
Football League

Ο πρόεδρος αποφασίζει για Τάτση και Αμανατίδη, αποχωρεί ο Βασιλειάδης

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Γιάννη Τάτση μένει να γίνουν γνωστά στον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, στο ίδιο πλαίσιο βρίσκεται και το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη.

Οι επαφές αφορούν καταρχάς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί τόσο με τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη αλλά και τον προπονητή, Γιάννη Τάτση, για τη συνέχιση της συνεργασίας και το πλάνο της επόμενης ημέρας. Τα ραντεβού αναμένονται εκτός απροόπτου απόψε.

Έχοντας ο Πλατανιάς πλέον μπροστά μια νέα πρόκληση, είναι δεδομένο ότι θα γίνει από την πλευρά του προέδρου το καλύτερο δυνατό προκειμένου να συνεχίσουν στην ομάδα, τόσο ο Βασ. Αμανατίδης, όσο και ο Γιάννης Τάτσης, καθώς πιστώνονται στον πρώτο οι επιλογές που έγιναν σε παίκτες και προπονητή, με τον Πλατανιά να φτάνει στο τέλος μια ανάσα από την άνοδο, ενώ παράλληλα το ίδιο ισχύει και για τον Τάτση, το έργο του οποίου αναγνωρίστηκε καθολικά, ακόμα και από τους αντιπάλους του Πλατανιά.

Στόχος για τον Πλατανιά είναι να κλείσουν θετικά και οι δύο υποθέσεις όσο πιο άμεσα γίνεται και να ξεκινήσει το συντομότερο ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, πάνω στα θεμέλια που έχουν υπάρξει φέτος.

Τέλος εποχής για Βασιλειάδη

Παρελθόν από τον Πλατανιά αναμένεται ν’ αποτελέσει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που έχει ζητήσει ο ίδιος.

Οπως φαίνεται, ο Πλατανιάς δεν θα φέρει αντίρρηση από τη στιγμή που και ο Βασιλειάδης θέλει να λύσει το συμβόλαιό του. «Ο γκολκίπερ της ομάδας μας, τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που θα έχει θέση βασικού», σημειώνει ο Πλατανιάς στην ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα.

Απαραίτητο να σημειωθεί ότι δεύτερος τερματοφύλακας στην αποστολή για το μπαράζ που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ είχε συμπεριληφθεί ο νεαρός, Βενιζέλος Πενταράκης και όχι ο Βασιλειάδης και αποδεικνύεται τώρα πως οι εξελίξεις για την αποχώρηση του 23χρονου τερματοφύλακα έχουν, ίσως, διαδραματιστεί εδώ και μέρες.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, θα ήθελε να ενημερώσει ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνάντηση που είχε αρχικά με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Βασίλη Αμανατίδη και στη συνέχεια με τον προπονητή, κ. Γιάννη Τάτση, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο γκολκίπερ της ομάδας μας, τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που θα έχει θέση βασικού.

Για το θέμα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μανώλης Μαθιουλάκης, και πλέον ο κ. Αμανατίδης θα ξεκινήσει την απαραίτητη διαδικασία για το όλο θέμα, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected