Κατηγορίες
Super League 1

Παραμένει Τούμπα ο Βαρέλα λόγω… Βιερίνια!

Και πάνω που φάνηκε πως αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα, τα δεδομένα άλλαξαν! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ανανέωση και απομένουν τα τυπικά.

Υπενθυμίζεται πως η διαφορά στο οικονομικό ήταν ούτως ή άλλως μικρή. Όπως αναφέρει το Sportime, ο Βαρέλα είχε αποφασίσει να απαντήσει αρνητικά, όταν έληξε η διορία που του είχε δώσει η ΠΑΕ. Προφανώς, όμως, υπήρξε νέα επικοινωνία και ο Αφρικανός στόπερ είναι πλέον με το… στυλό στο χέρι. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την προσφορά τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και το deal συνολικά θα πάει στα 4.000.000 ευρώ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η είδηση βγήκε από τον ίδιο τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε δύο ποσταρίσματα. Το πρώτο ήταν αινιγματικό με φατσούλες και χεράκια σε μαύρο φόντο. Το δεύτερο είχε τους Βαρέλα και Αντελίνο Βιεϊρίνια και το ακόλουθο σχόλιο: «Βαρέλα και Βιεϊρίνια, πανηγυρίσατε πολύ νωρίς παιδιά».

Ο ρόλος του Βιερίνια

Για να αλλάξει το κλίμα και να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία, έβαλε το χέρι του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αρχηγός είναι πολλά παραπάνω από ένα περιβραχιόνιο. Ο Πορτογάλος το έδειξε ξανά παίζοντας σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα. Πώς; Ήταν εκείνος που έπεισε τον Βαρέλα να αλλάξει άποψη.

Το θέμα με τον 31χρονο στόπερ είχε δύο διαστάσεις. Από τη μία ήταν οικονομικό. Ο παίκτης ήθελε κάτι παραπάνω από αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ήταν και θέμα εγωισμού. Θεωρούσε πως με όσα προσέφερε έπρεπε να αναγνωριστεί αυτό.

Στο δεύτερο σκέλος, λοιπόν, ο Βιεϊρίνια ήταν εκείνος που το πήρε πάνω του. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που με αρκετά τηλεφωνήματα και συναντήσεις τον έπεισε να βάλει νερό στο κρασί του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P