Διάφορα

Αύριο Τετάρτη η ανακοίνωση για τους σταυρούς των δημοτικών εκλογών

Την Τετάρτη μετά το μεσημέρι αναμένεται να γίνει επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών σε ότι αφορά τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές.

Όπως αναφέρει το verianet, η εικόνα στο δικαστικό μέγαρο Βέροιας παραπέμπει σε άλλες εικόνες καθώς μέσα στις δικαστικές αίθουσες βρίσκονται οι εκλογικοί σάκοι των εκλογικών τμημάτων και οι υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε πρόβλημα με το κεντρικό λογισμικό σύστημα του Υπουργείου, αλλά αυτό αφορά την ηλεκτρονική διεκπεραίωση της διαδικασίας. Κατά τα άλλα η καταμέτρηση συνεχίζεται κανονικά και με τον ρυθμό που εξελίσσεται, πιθανότατα η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να γίνει μετά το μεσημέρι της Τετάρτης με ανάρτηση πινάκων.

Ο Παραδοσιακός» αυτός τρόπος ο οποίος ίσχυε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά είναι ο μοναδικός καθώς – σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο – η αντιπεριφέρεια ενημερώνεται μόνο για τις ψήφους που έλαβαν οι συνδυασμοί, αλλά όχι για τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων.

Οι όποιες εκτιμήσεις για κάποιους υποψηφίων προκύπτουν από διασταύρωση ανεπίσημων πληροφοριών για τις ψήφους που έλαβαν σε διάφορα εκλογικά κέντρα.

Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις, οι οποίες τονίζουμε ότι δεν αποτελούν επίσημη ανακοίνωση, από το ψηφοδέλτιο του κ. Βοργιατζίδη φέρεται να επικρατούν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Ασλάνογλου και ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος από τους «παλιούς», ο Κώστας Ρίζος, ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Αργύρης Σακαλής από τους «νέους» και σε καλή θέση φέρεται ότι πλασάρονται ο Ηλίας Τσιφλίδης και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης που έχουν θητεύσει ξανά ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Από τον συνδυασμό του Αντώνη Μαρκούλη έντονα ακούγονται τα ονόματα του Κωνσταντίνου Τροχόπουλου, του Κυριάκου Θεοδωρίδη και του «παλιού» Σωτήρη Στογιάννου και του διατελέσαντος και στο παρελθόν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, Αντώνη Τσιάρα, ενώ φέρεται να εκλέγεται και η κ. Μουχτάρη από την ΕΠ Δοβρά.

Από τον συνδυασμό της κ. Μπατσαρά πληροφορίες αναφέρουν τα ονόματα της Συρμούλας Τζήμα και του Κυριάκου Παναγιωτίδη, ενώ για τους «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη υπάρχει μια πιθανολόγηση χωρίς σαφή προσδιορισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected