Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας U21 : Νέα ομάδα, ίδια φιλοσοφία!

Η ανανεωμένη Εθνική Ελπίδων ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21 με το Σαν Μαρίνο στις 10/06, στα πλαίσια της οποίας θα δώσει και επίσημο φιλικό με τη Γεωργία στις 06/06.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ριζούπολης “Γ. Καμάρας”.

Ενόψει των δύο αγώνων, η Εθνική έχει μία σοβαρή απουσία, αυτήν του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε στη συγκέντρωση της ομάδας, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και αποχώρησε από την αποστολή. Στις 30/05 θα ενσωματωθεί ο αμυντικός της Έμπολι Δημήτρης Νικολάου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Αντώνης Νικοπολίδης, τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού τιμ και έλαβαν κανονικά μέρος στη σημερινή πρώτη προπόνηση.

Το γεγονός ότι άλλαξαν αρκετά πρόσωπα στην αποστολή της Κ21 λόγω της αποχώρησης των παικτών που υπερέβησαν το ηλικιακό όριο, δεν θα γίνει αιτία να αλλάξει η ομάδα τον τρόπο παιχνιδιού της και τη γενικότερη φιλοσοφία της, κατά τον προπονητή της, που τόνισε σχετικά:

“Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την έναρξη των υποχρεώσεών μας στο προκριματικά του Euro, αλλά η δεύτερη με αυτή τη σύνθεση. Θα προσπαθήσουμε στο διάστημα που μεσολαβεί, με τις προπονήσεις και το φιλικό με τη Γεωργία, να ενσωματώσουμε τα καινούρια παιδιά και σε αυτό ευελπιστώ ότι θα συνεισφέρουν και οι παλιότεροι παίκτες μας. Αν και ο χρόνος είναι λίγος, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και να έχουμε μία πορεία ανάλογη και καλύτερη ακόμη από την προηγούμενη. Θα στηριχτούμε σε γενικές γραμμές στην ίδια λογική και φιλοσοφία: επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή της μπάλας με στόχο πάντοτε τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις συνθήκες του αγώνα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected