Κατηγορίες
Football League

Οριστική η συμφωνία!

Μονάχα η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τάτση για τον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 48χρονος τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο, Μανώλη Μαθιουλάκη, δίνοντας ουσιαστικά τα χέρια για να συνεχίσει τη νέα χρονιά.

Μαζί στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης, ο οποίος -ενώ δεν φαίνεται να ετίθετο τέτοιο θέμα- συνεχίζει επίσης. Ουσιαστικά, η επίσημη ανακοίνωση που θα πρέπει ν’ αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας θα διαφωτίσει τα πράγματα για ό,τι αφορά την παραμονή βασικά του Γιάννη Τάτση στο τιμόνι του Πλατανιά.

Η παραμονή για τον Τάτση ήταν εξ αρχής το πρώτο και βασικότερο ζητούμενο για τον Πλατανιά, με τον Γιαννιώτη τεχνικό να δείχνει και στην πράξη την αφοσίωσή του προς την ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει τις ικανότητές του ως προπονητής, ενώ και ο Πλατανιάς από τη δική του μεριά, δείχνει ότι δεν θα μπορούσε να πράξει κάτι διαφορετικό, πλην του να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του.

Μετά το θέμα του προπονητή, σειρά θα πάρουν τα άλλα ζητήματα που αφορούν καθαρά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΠΑΕ εν όψει της Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected