Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο…ρελαντί η πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη!

H Μαρία Σάκκαρη συνέτριψε την Anna Tatishvili με 6-0, 6-1 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros μέσα σε 55 λεπτά!

Η Σάκκαρη κυριάρχησε σε όλους τους τομείς στον αγώνα της πρεμιέρας της με την Tatishvili στο Roland Garros και κέρδισε σε λιγότερο από μια ώρα την Αμερικανίδα τενίστρια με το συντριπτικό 6-0, 6-1, για να πάρει μια πολύ άνετη και ξεκούραστη πρόκριση για τον 2ο γύρο του παρισινού Grand Slam.

Η σαρωτική Σάκκαρη τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και 20 αβίαστα λάθη. 17 winners είχε η Tatishvili, οποία έκανε 31 αβίαστα λάθη και έχασε μερικά πολύ κρίσιμα games στο ματς, που δεν ήταν τόσο εύκολα για τη Μαρία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η πρωταθλήτριά μας άνοιξε το δρόμο γι’ αυτή τη θριαμβευτική νίκη στο 2ο game, όταν μετά από 6 ισοπαλίες και 4 σβησμένα game point, “έσπασε” το σερβίς της Αμερικανίδας για το 2-0. Στη συνέχεια κράτησε εύκολα το σερβίς της και έκανε ακόμα 2 break, για να πάρει με bagel το 1ο σετ.

Η Tatishvili, η οποία δεν κράτησε ούτε μια φορά το σερβίς της σήμερα, κέρδισε με break το μοναδικό της game στο ματς, για να προηγηθεί με 1-0 στο 2ο σετ. Η Σάκκαρη ωστόσο απάντησε κερδίζοντας τους 8 επόμενους πόντους, ενώ έφτασε στο 5-1, έχοντας κερδίσει τους 20 από τους 23 επόμενους πόντους!

Κέρδισε και το 6ο της συνεχόμενο game η Μαρία για το 6-1, το οποίο ήταν ακόμα ένα “μαραθώνιο” game, στο δικό της σερβίς αυτή τη φορά. Η Ελληνίδα έχασε τα πρώτα της 4 match point και χρειάστηκε να σβήσει ένα break point, για να κερδίσει αυτό το game των 5 ισοπαλιών και να κάνει το τελικό 6-0, 6-1 σε 55 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected