Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αφήνει τη Λαμία για την Τζαμσχεντπούρ!

Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός, Πίτι, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λαμία και υπέγραψε με την ινδική Τζαμσχεντπούρ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει η gazzetta., η Λαμία δεν κατάφερε να κρατήσει τον 39χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, Πίτι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία με την φανέλα της Τζαμσχεντπούρ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού που έληγε το καλοκαίρι, όμως η προσφορά από την Ινδία ήταν αρκετά καλή και έτσι ο Πίτι δεν την αρνήθηκε.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψα στην Τζαμσχεντπούρ. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ινδική λίγκα, είχα πάντα στο μυαλό μου πως θα ήθελα να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο εδώ. Ευχαριστώ πολύ την Τζαμσχεντπούρ που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και πίστεψε στις δυνατότητες μου.

Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει και να μοιραστώ με τους Ινδούς ποδοσφαιριστές την εμπειρία μου.Ανυπομονώ να επισκεφτώ την πόλη, αφού έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο της ομάδα. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους” δήλωσε ο Πίτι στην επίσημη ιστοσελίδα του ινδικού συλλόγου.

Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στη Λαμία για δύο χρόνια από το 2017 με ένα διάλειμμα έξι μηνών. Η αρχή της φετινής σεζόν τον βρήκε στην ομάδα της Λάρισας και γύρισε στην ομάδα της Φθιώτιδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected