Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο τελικός του Europa League απόψε στο “Draw” Cafe!

Άρσεναλ και Τσέλσι αναμετρώνται απόψε το βράδυ (22:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού με φόντο το τρόπαιο του Europa League.

Το φινάλε της φετινής διοργάνωσης είναι μία προσφορά του “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) στους θαμώνες του, που για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν αποτέλεσε πόλο έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους!

ώρα του πρώτου μεγάλου τελικού των Κυπέλλων Ευρώπης για τη φετινή σεζόν έφτασε. Απόψε το βράδυ στις 22:00 δύο παραδοσιακές δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Άρσεναλ και η Τσέλσι μονομαχούν στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού με φόντο το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, για την Άρσεναλ η κατάκτησή του έχει διπλή σημασία καθώς θα σημάνει και την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που η Τσέλσι έχει ήδη καταφέρει μέσω της Πρέμιερ Λιγκ.

Για τον Ουνάι Έμερι υπάρχει το ερωτηματικό για το ποιον θα εμπιστευθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ όλα δείχνουν ότι καταλήγει σε ένα σύστημα 3-4-1-2. Ο Τσεχ έχει το προβάδισμα να υπερασπιστεί την εστία των κανονιέρηδων και από εκεί και πέρα για την τριάδα της άμυνας ο Βάσκος επιλέγει τους Σωκράτη, Κοσιελνί και Μονρεάλ, μπροστά τους τετράδα με Μάιτλαντ – Νάιλς, Τορέιρα, Τσάκα και Κολάσινατς, σε ελεύθερο ρόλο ο Οζίλ και στην επίθεση δίδυμο με Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ.

Σε ό,τι αφορά τον Μαουρίσιο Σάρι θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Καντέ, ενώ από εκεί και πέρα αναμένεται να επιλέξει σύστημα με 4-3-2-1 και τον Κέπα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Αθπιλικουέτα, Έμερσον, Λουίζ και Κρίστενσεν, τριάδα μπροστά τους με Ζορζίνιο, Κόβασιτς και Μπάρκλει, εφόσον τελικώς δεν είναι έτοιμος ο Καντέ και τους Γουίλιαν και Αζάρ πίσω από τον Ολιβιέ Ζιρού.

Άξιο αναφοράς, βεβαίως, πως για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ θα υπάρχει το VAR. Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι, με βοηθούς τους Φίλιπο Μέλι και Λορέντσο Μανιαρέλι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected