Αθλήματα

Έδωσε τη μάχη της αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (vid)

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση 3 ωρών και 10 λεπτών, η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Katerina Siniakova και αποχαιρέτησε το Roland Garros.

Σε έναν αγώνα με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και για τις δυο παίκτριες, ένα τεράστιο χαμένο 1ο σετ για τη Μαρία και μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο Court 7, η Katerina Siniakova κατάφερε να κερδίσει τη Μαρία Σάκκαρη με 7-6 (5), 6-7 (8), 6-3 και να την αποκλείσει από το Roland Garros, κάνοντας δικό της το εισιτήριο για τον 3ο γύρο.

Η Σάκκαρη (Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη), «αυτοκτόνησε» στο πρώτο σετ, όταν προηγήθηκε με 5-1 κι ενώ φαινόταν ότι θα έκανε άνετα το 1-0, έγινε το αντίθετο.

Η Σινιάκοβα με απανωτά break κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 και μετά σε 6-6 και στο τάι μπρέικ ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή (7-5).

Δραματικό ήταν και το δεύτερο σετ με τις δύο αθλήτριες να διατηρούν το σερβίς τους κι έτσι όλα κρίθηκαν ξανά στο τάι μπρέικ. Εκεί, όπου η Σινιάκοβα προηγήθηκε με 5-2 κι ενώ έδειχνε ότι θα έφτανε στη νίκη, τελικά η Σάκκαρη με εξαιρετικά χτυπήματα ισοφάρισε σε 1-1 (10-8).

Στο τρίτο σετ οι αθλήτριες βάδιζαν χέρι χέρι μέχρι το 6ο game (3-3), ωστόσο, στο 7ο η Σινιάκοβα έκανε break και έφτασε στο 6-3, πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα μετά από περίπου 3.5 ώρες αγώνα!

περισσότερα συο tennisnews.gr,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected