Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Σάμου η AE Βαθύλλου Πανσαμιακού

Το απόγευμα του Σαββάτου (01/06) η AE Βαθύλλου Πανσαμιακού κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Σάμου, επικρατώντας της ΑΕ Καρλόβασι με 4-1.

Όπως αναφέρει το samostoday.gr, η AE Βαθύλλου Πανσαμιακού αιφνιδιάστηκε από το Καρλόβασι καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3΄του αγώνα έπειτα από λάθος της άμυνάς της.

Όμως αυτό το γκολ φαίνεται ότι λειτούργησε καταλυτικά ώστε οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να «ξυπνήσουν» και να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Αν εξαιρέσουμε ένα δοκάρι που είχε η φιλοξενούμενη ομάδα, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της γηπεδούχου ομάδας, που φαίνεται ότι ήθελε το τρόπαιο. Άλλωστε το κύπελλο συμπλήρωσε τις επιτυχίες της Ένωσης εφόσον λίγες μέρες πριν είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα, σημειώνοντας το δεύτερο συνεχόμενο ντάμπλ.

Τα γκολ της AE Βαθύλλου Πανσαμιακού πέτυχαν οι Γεωργιάδης (21 και 57), Αμυρσώνης (85) και Σιαφίλιος (91).

Οι παίκτες της Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού αφιέρωσαν τα κύπελλα (πρωταθλητή και κυπελλούχου) στον Νίκο Νταλαμανή που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Παρόντος του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου και αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Νίκου Βακάλη, αλλά και μελών της ΕΠΣ Σάμου, έγιναν οι απονομές στους ηττημένους και νικητές.

Διαιτητές του αγώνα: Κατόπης, Τσιμπρίδης, Τζόλα, Σίπκας (4ος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected