Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο τελικός των “αστεριών” απόψε στο “Draw” Cafe!

Στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης (22:00) μέσα από τον αγγλικό εμφύλιο της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ μαθαίνουμε την ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης για τη σεζόν 2018/19.

To φινάλε της φετινής σεζόν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι μία προσφορά του “Draw” Cafe στους θαμώνες του, στο απόλυτο ποδοσφαιρικό στέκι του Προμηθέα!

Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν! Απόψε το βράδυ στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης Λίβερπουλ και Τότεναμ κοντράρονται με φόντο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την μία η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας αναζητά το έκτο αστέρι της, έχοντας ασφαλώς πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εκείνην που είχε πέρσι στον τελικό του Κιέβου. Από την άλλη οι Λονδρέζοι του Ποκετίνο είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν αυτό το παραμυθένιο ταξίδι τους στη φετινή διοργάνωση γράφοντας τον ιδανικό επίλογο και πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών, ο Γιούργκεν Κλοπ υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ρομπέρτο Φιρμίνιο και προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τον Άλισον κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Αλεξάντερ Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον, τριάδα στα χαφ με Φαμπίνιο, Χέντερσον και Βαϊνάλντουμ και στην επίθεση τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνιο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα τον Χάρι Κέιν. Όπως ο Γερμανός ομόλογός του, έτσι και ο Αργεντίνος θα παρατάει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τον Γιορίς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν και Ρόουζ, τριάδα στα χαφ τους Γουίνκς, Σισοκό και Άλι και στην επίθεση τους Έρικσεν, Σοκ και Κέιν.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα με βοηθούς τους Γιούρε Πράπροτνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ισπανός Ματέου Λαόθ. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Πολ Φαν Μπούκελ, Μαρκ Μπορς αλλά και τον Φέλιξ Τσβάιερ που σφύριξε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected