Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίστευτο ματς, έχασε στις λεπτομέρειες ο Τσιτσιπάς! (vid)

Stan Wawrinka και Στέφανος Τσιτσιπάς άξιζαν αμφότεροι να μπουν στα προημιτελικά του Roland Garros, στο τένις όμως νικητής είναι μόνο ένας και αυτός ήταν ο Ελβετός, που πανηγύρισε τελευταίος σε μια ΕΠΙΚΗ ΜΑΤΣΑΡΑ 5 ωρών, που θα θυμόμαστε για χρόνια!

Μετά από 5 ώρες και 9′ αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-7(6) , 7-5, 4-6, 6-3, 6-8 σετ από τον Σταν Βαβρίνκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας έδωσε επική μάχη απέναντι σ’ έναν παίκτη που έχει κερδίσει τρία Grand Slam και έχασε το παιχνίδι με έναν αμφισβητούμενο πόντο στο φινάλε.

Στο χώμα δεν υπάρχει replay και έτσι ο διαιτητής έδωσε τον πόντο στον Ελβετό ο οποίος πήρε το παιχνίδι και την Τρίτη θα παίξει με τον Φέντερερ στους “8”.

Αξίζουν συγχαρτητήρια και στους δυο παίκτες. Ο Στέφανος έκανε τεράστια προσπάθεια αλλά σταμάτησε στους “16” όπου και έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο γαλλικό όπεν.

Ο Τσιτσιπάς είχε 195 έναντι 194 πόντων του Βαβρίνκα. Ο Ελβετός είχε 16-3 άσους, 62-61 winners και 55-48 αβίαστα λάθη. Τα διπλά λάθη ήταν 6 για τον Στέφανο και 3 για τον Σταν.

Καθοριστικά ήταν και τα χαμένα μπρέικ ποιντ αφού ο Τσιτσιπάς είχε 22 (5/27) και ποσοστό 18%. Ο αντίπαλος του είχε 35% με 5/14.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected