Διάφορα

Νέος Δήμαρχος Κατερίνης ο Κώστας Κουκοδήμος!

Αλλαγή σελίδας για τη ερχόμενη αυτοδιοικητική θητεία στο Δήμο Κατερίνης προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής, καθώς νέος δήμαρχος Κατερίνης εξελέγη στο δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εκλογών ο Κώστας Κουκοδήμος, επικρατώντας του νυν δημάρχου Σάββα Χιονίδη με περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες διάφορα.

Με την καταμέτρηση στο 96,72% των εκλογικών τμημάτων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κώστας Κουκοδήμος και ο συνδυασμός Εκκίνηση συγκεντρώνει το 54,22% των ψήφων ενώ ο Σάββας Χιονίδης και οι Πολίτες Σε Δράση το 45,78% των ψήφων.

Όπως αναφέρει το e-pieria.gr, πρόκειται για μία ανατροπή στα δεδομένα του Δήμου καθώς ο Σάββας Χιονίδης αποχωρεί από τη διοίκηση μετά από 13 χρόνια θητείας, καθώς εξελέγη για το πρώτη φορά το 2006 και ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2007. Ο Κώστας Κουκοδήμος αφήνει τα έδρανα του εθνικού κοινοβουλίου και αναλαμβάνει τα ηνία του Δήμου Κατερίνης σε μία διαφορετική λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης με την απλή αναλογική που επιβάλει συνεργασίες με άλλους δημοτικούς συνδυασμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη ο Κώστας Κουκοδήμος έχει δηλώσει ότι θα συνεργαστεί και θα συνδιοικήσει το Δήμο Κατερίνης με τον Γιώργο Νταντάμη, στο πλαίσιο μίας προγραμματικής συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected