Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Παντελής Καπετάνος : “Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε για τον Ξενίδη…”

O Παντελής Καπετάνος μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Γιώργο Ξενίδη, ο οποίος έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών, αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα μελλοντικά του σχέδια στην προπονητική.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95.5”:

Για τον θάνατο του Γιώργου Ξενίδη: «Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πολύ κρίμα σε αυτήν την ηλικία να μας αφήνει και να φεύγει. Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί ντόμπρο. Ό,τι ήταν να σου πει, το έλεγε στα ίσια. Ήταν άνθρωπος με πολύ ενέργεια και κέφι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Μακάρι να βρουν τη δύναμη για τη συνέχεια της ζωής του».

Για το τι κάνει ο ίδιος τώρα: «Περιμένω να βγει η επόμενη σχολή UEFA Α, να συνεχίσω για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε κάποια ομάδα προπονητικά. Θέλω να μείνω στον χώρο, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που μου αρέσει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, ειδικά αν είσαι νέος. Αν δεν δουλέψεις, όμως, και δεν εργαστείς δεν μπορείς να πέτυχες τίποτα».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Βρήκε τον δρόμο του, πέτυχε μια τεράστια επιτυχία με τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε, επικοινωνούμε, όμως μέχρι εκεί. Τον έχω πολύ ψηλά τον Ράζβαν, μου αρέσει η δουλειά του, η εργατικότητά του. Μόνο να κερδίζω έχω από αυτόν. Μου μιλάει, με κατευθύνει. Θα ήταν πολύ καλό για μένα αν ήμουν στο πλευρό του Ράζβαν Λουτσέσκου».

*απόδοση : SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected