Κατηγορίες
Διάφορα

SUMMER SCHOOL στη Βέροια από την Easy Education για παιδιά 7-14 ετών

Είσαι 7-14 χρονών και μένεις στη Βέροια; Έλα στο Summer School 2019 (1-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019)!

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education, για πρώτη χρονιά φέτος, διοργανώνει SUMMER SCHOOL για τους μαθητές του και όχι μόνο!

Με την πολυετή μας εμπειρία στην επιμόρφωση των νέων τεχνολογιών σε μαθητές όλων των ηλικιών, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύουμε τα παιδιά πάντα με στόχο μας την προετοιμασία τους για μία πιο παραγωγική μαθητική και φοιτητική ζωή.  Τα παιδικά τμήματα πληροφορικής, που υλοποιούμε από το 2008 έως και σήμερα, κατακτούν γνώσεις και κατάρτιση με τρόπο υγιή, ώστε τελικά να μαθαίνουν να χειρίζονται την τεχνολογία ελεγχόμενα, ως εργαλείο, αποφεύγοντας κάθε είδους κίνδυνο και τάση εθισμού.

Φέτος, προσφέρουμε μία επιπλέον διασκεδαστική, επιμορφωτική λύση για τα παιδιά ηλικιών (7-14 ετών) τις πρώτες ημέρες του μήνα Ιουλίου! Το SUMMER SCHOOL, θα είναι ανοιχτό από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως και τις 13.30, θα υπάρχουν δραστηριότητες ανά θεματικούς τομείς, ώστε να απασχοληθούν ευχάριστα και χαλαρά τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα να διεγείρουν τη φαντασία τους, να οξύνουν το πνεύμα τους, να γνωρίσουν χρήσιμες πληροφορίες, να δημιουργήσουν και να παίξουν!

Στο τέλος του summer school θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλα τα  παιδιά! Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως την Τετάρτη 28 Ιουνίου:

Η συμμετοχή του παιδιού δηλώνεται αυστηρώς και μόνο από τον κηδεμόνα με γραπτή αίτηση στα κεντρικά μας γραφεία στην Ελιάς 1, στον 1ο όροφο (πάνω από τα All Time).

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε στο 23310 70102 & 22004.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι 8 ευρώ (για όλες τις ημέρες δραστηριοτήτων).

Σε περίπτωση εγγραφής 2 αδερφών είναι 15 ευρώ.

Το ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά ηλικιών 7-14 ετών. Παρ’όλα αυτά, με χαρά περιμένουμε οποιονδήποτε κηδεμόνα  φροντίζει παράλληλα και παιδί μικρότερης ηλικίας στο χώρο μας! Για τους μικρότερους φίλους μας θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες με επιτραπέζια παιχνίδια και ασκήσεις ζωγραφικής, δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 20.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 70102 & 22004

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected