Κατηγορίες
Διάφορα - Μεταδόσεις TV

Ελλάδα vs Ιταλία σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Να θυμίσει κάτι από τον παλιό καλό εαυτό της, όταν κοιτούσε στα μάτια και συχνά ακόμη κέρδιζε μεγαθήρια, καλείται απόψε η Εθνική (21:45) υποδεχόμενη την Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, πόσω μάλλον μια νίκη, θα βάλει γερά τη «γαλανόλευκη» στο κόλπο διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγούν στα τελικά.

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο το σημερινό, με μια μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής μας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, στο κέντρο της Βέροιας!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά πιθανότατα θα επιλέξει να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με διάταξη 4-2-3-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς. Τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Κώστας Σταφυλίδης. Δεξιά στην άμυνα ενδέχεται να μετατοπιστεί ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει παίξει σε αυτή τη θέση αρκετές φορές στην καριέρα του. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν οι Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κολοβός. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ευθύμης Κουλούρης και λίγο πιο πίσω ο Κώστας Φορτούνης.

Οι διεθνείς ποντάρουν και στη βοήθεια του κόσμου. Μέχρι χθες είχαν διατεθεί περίπου 12.000 εισιτήρια και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 20.000 θεατές. Αριθμός σίγουρα όχι πολύ μεγάλος, αλλά σίγουρα αρκετά μεγαλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Άλλωστε βοηθά και το όνομα του αντιπάλου…

Η «σκουάντρα ατζούρα» είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί του ομίλου και είναι η μοναδική ομάδα με 2/2 στο γκρουπ, έχοντας κερδίσει στην έδρα της Φινλανδία με 2-0 και Λιχτενστάιν με 6-0. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εκτιμάται πως θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-1-23. Ο Σιρίγκου θα είναι στο τέρμα, οι Μπονούτσι και Κιελίνι στο κέντρο της άμυνας, με τους Φλορέντσι στο δεξί και Έμερσον στο αριστερό άκρο. Οι Βεράτι και Μπαρέλα μαζί με τον Ζορζίνιο θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ στην επίθεση θα χρησιμοποιηθούν τρεις ταχύτατοι παίκτες, οι Κιέζα, Μπερναντέσκι και Ινσίνιε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected