Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γίνεται…Μίδας ο Αζάρ στη Ρεάλ! (vid)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα έως το 2024 ο Εντέν Αζάρ, με τη «Βασίλισσα» να κάνει δικό της τον Βέλγο σούπερ σταρ και να κάνει… δήλωση επιστροφής στη διεκδίκηση των τίτλων.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε… εντατικές διαπραγματεύσεις για έναν χρόνο περίπου, αφού και πέρυσι οι «Μερένχες» είχαν επιχειρήσει να τον φέρουν στην ισπανική πρωτεύουσα, χωρίς όμως τότε να τα καταφέρνουν. Η φετινή χρονιά, όμως, είχε προεξοφληθεί από τον ίδιο πως ήταν η τελευταία του στην Τσέλσι και μετά τον τελικό του Europa League θεωρείτο δεδομένο το πού θα πήγαινε.

Όπως αναφέρει το SDNA, η Ρεάλ αποκτά επιτέλους ένα «υπερόπλο» στην «φαρέτρα» του Ζινεντίν Ζιντάν και έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει μάλλον έναν ηγέτη στο πρόσωπο του Αζάρ. Ο «Κόκκινος Διάβολος», άλλωστε. έψαχνε μια νέα προοπτική στην καριέρα του και δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη από τους «Μπλάνκος» των 13 πρωταθλημάτων Ευρώπης και των… μηδέν τίτλων την χρονιά που μας πέρασε, επιθυμώντας να την ξαναφέρει στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου, όπως και των εγχωρίων διοργανώσεων.

Ο Εντέν Αζάρ αναμένεται να παρουσιαστεί από τη Ρεάλ στις 13 Ιουνίου, ενώ θα είναι κάτοικος Μαδρίτης τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια, με λεπτομέρειες του συμβολαίου και της πώλησής του από την Τσέλσι, προς το παρόν, να μην έχουν γίνει αναλυτικές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected