Κατηγορίες
Football League

Παραμένει “ερυθρόλευκος” ο Ουές

Τυπικές λεπτομέρειες φαίνεται ν’ απομένουν προκειμένου ο Αμπντούλ Ουές να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Από την άλλη επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του από ομάδες της χώρας, αλλά και του εξωτερικού για την απόκτηση του.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ όπως είναι γνωστό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων και μάλιστα τη Δευτέρα (10/6) αγωνίζεται απέναντι στο Σαν Μαρίνο στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, μένει να ξεκαθαρίσει η συνέχεια ποια θα είναι, καθώς από τη μία ο Πλατανιάς έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του και από την άλλη υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από ομάδες της Σουπερ Λιγκ 1, αλλά και από το εξωτερικό, που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Οπως φαίνεται και παρότι ο Πλατανιάς ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ουές, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα πώλησής του εντός του καλοκαιριού.

Ο Ουές, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο γερά “χαρτιά” για τον Πλατανιά, ένας ποδοσφαιριστής με σταθερά καλή απόδοση από την πρώτη στιγμή που καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ειδικότερα φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ -με αποκορύφωμα τα δύο παιχνίδια μπαράζ- πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected