Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το σούπερ ματς της Εθνικής μας, απόψε στο “Cafe στο 90′”

Μια από τις ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις του πλανήτη καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα (8/6, 21:45) στο ΟΑΚΑ η Εθνική ομάδα, στην πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020.

Το μεγάλο ματς της Εθνικής μας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Στο πλαίσιο του 10ου ομίλου και για την 3η αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διασταυρώνει το δρόμο του με την πρωτοπόρο Ιταλία, που μετρά δύο νίκες έως τώρα, αμφότερες εντός έδρας, με Φινλανδία (6-0) και Λιχτενστάιν (6-0).

Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ψυχολογικά ώθηση για τη συνέχεια και ταυτόχρονα θα τη διατηρήσει στη διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων πρώτων δύο θέσεων. Αυτά ως προς το γενικό πλαίσιο. Αγωνιστικά, η Εθνική θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάσου Δώνη. Ο διεθνής επιθετικός της Στουτγάρδης τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στη γάμπα (θλάση α΄ βαθμού) πριν από μερικές ημέρες, σε προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P