Κατηγορίες
Γενικά

Ο Robert Rojas του ενός εκατομμυρίου συμβόλαιο, δουλεύει το καλοκαίρι στο χωράφι των γονιών του! (vid)

Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αντί να κάνει διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ προτιμά να επιστρέφει στις… ρίζες του.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 23χρονος αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ Ρόμπερτ Ρόχας προέρχεται από μια πολύ φτωχή οικογένεια.

Μεγάλωσε σε ένα χωριό, σε απόσταση 450 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Παραγουάης Ασουνσιόν, βλέποντας τους γονείς και τους άλλους συγγενείς του να απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες για να βγάλουν τα προς το ζην.

Ο ίδιος κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, όχι μόνο να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά και να πάρει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα.

Και μπορεί ως παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες από τη Γκουαρανί, ο Ρόχας να κερδίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο ίδιος όχι μόνο παραμένει ταπεινός, αλλά φροντίζει με κάθε τρόπο να δείχνει ότι τα χρήματα για τον ίδιο δεν έχουν σημασία.

Κι ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά την περίοδο των διακοπών τους φροντίζουν να κάνουν ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και να απολαμβάνουν πολυτέλειες ξοδεύοντας πολλά λεφτά, ο «εκτελεστής», όπως είναι το παρατσούκλι του Ρόχας, γυρίζει στο χωριό του για να βοηθήσει τους δικούς τους στα χωράφια!

«Οι δικές μου διακοπές είναι αυτές. Θέλω να βοηθήσω την οικογένειά μου με όποιο τρόπο μπορώ» λέει ο Ρόχας, ο οποίος φορά τη… στολή εργασίας, παίρνει τα εργαλεία και θα το κάνει ως τις 17 Ιουνίου, καθώς τότε θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αργεντινή για να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

«Είναι ωραία εδώ. Είμαστε φίλοι, αδέρφια, θείοι. Πάντα ερχόμουν εδώ και έκανα εργασίες, όπου μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να είμαι στην αποστολή της Παραγουάης για το Κόπα Αμέρικα, ελπίζω αυτό να συμβεί την επόμενη φορά» ήταν τα λόγια του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected