Κατηγορίες
Αθλήματα

Οι 5 ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (10/6) λήγει η προθεσμία της CEV για να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του volleynews, 5 ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα εκτός συνόρων για τη σεζόν 2019-20.

Στους άνδρες, η κατάσταση είναι ρευστή και οι μόνοι σίγουροι που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο CEV Cup. Φοίνικας Σύρου και Κηφισιά που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Challenge Cup απέφυγαν να δηλώσουν, ίσως όμως έχουμε την έκπληξη της τελευταίας στιγμής και λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός.

Στις γυναίκες, όπως και πέρυσι ο Ολυμπιακός και ο ΑΟ Θήρας θα αγωνιστούν και εκτός Ελλάδας, αλλά η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Πορφύρα, ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την συμμετοχή του στο Challenge Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα του Πειραιά είχε κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα και μετά την άρνηση της Θέτιδας και της τιμωρίας που έχει ο Πανναξιακός από τη CEV, κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Έτσι, Ολυμπιακός, ΑΟ Θήρας και Πορφύρας θα αγωνιστούν παρέα στο Challenge Cup.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected