Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νέες Τρικάλων! (photos)

Καταπληκτική εμφάνιση, εντυπωσιακά γκολ και μια πανάξια “κούπα” από μία ομάδα, με όλη τη σημασάι της λέξεως!

Οι παίκτριες του Γιώργου Λουλέ έφτασαν στο εμφατικόπ 5-1 κόντρα στα Βριλήσσια και κατέκτησαν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους κάνοντας “ντάμπλ” μιας και είναι οι πρωταθλήτριες στη Γ’ Εθνική.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει κριτικής.

Οι “κυανέρυθρες” ήταν δύο κλάσεις ανώτερες από τις “κυανόλευκες”. Από το πρώτο λεπτό και μετά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και όταν άνοιξαν το σκορ έβγαλαν το άγχος από πάνω τους. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή καθώς έπαιξαν υποδειγματικά κρατώντας κοντά τις γραμμές και μαζί με αυτό και την κατοχή της μπάλας.

Με το τέλος του αγώνα οι παίκτριες, η τεχνική ηγεσία και οι 100 Τρικαλινοί που βρέθηκαν στις εξέδρες ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr
φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Συνθέσεις

Νέες Τρικάλων: Γεωργούλα, Κωφού (51’ Καραλή, 63’ Πρεβέντη), Σταμούλη (65’ Καραντάκου), Πιπερά, Μπέου, Ακρίβου (65’ Τσέργα), Πλακιά, Τζόγκα, Μπουκουβάλα, Κωστοπούλου, Στεργιούλη.

Βριλήσσια: Γαβαλά, Χανόρα (77’ Τσάμη), Μακρή (41’ Παπαδοπούλου), Γκούνη, Πουλιάση, Φακίνου, Καραγιάννη, Τσούκα, Τσίτσου (60’ Ζαχαριά), Πότογλου (41’ Παναγιωτίδου), Καραμουλα (41’ Μπίλλιου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected