Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ελλάδα – Αρμενία απόψε στο “Cafe στο 90′”

Μετά την βαριά ήττα από την Ιταλία, η Εθνική μας υποδέχεται στην Αρμενία στο ΟΑΚΑ σε έναν πρόωρο τελικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ένα καθοριστικό ματς για τη “γαλανόλευκη”, που θα απολαύσουν απόψε (21.45) οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Mπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική των προκριματικών, αλλά το ματς της Εθνικής μας με την Αρμενία έχει χαρακτηριστεί πρόωρος τελικός. Η ήττα από την Ιταλία μπορεί να ήταν… εντός προγράμματος όμως η Εθνική δεν μπορεί να έχει βαθμολογικές απώλειες από την Αρμενία. Πόσο μάλλον εντός έδρας.

Με βάση την ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων, η Εθνική είναι το φαβορί, μετρώντας ως τώρα τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι με την πλάτη στον τοίχο και ξέρει πολύ καλά πως μόνο με νίκη θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο στον πάγκο της Εθνικής.

Θυμίζουμε πως οι διεθνείς προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τελευταία φορά τη Δευτέρα (10/6), εκεί όπου προέκυψε πρόβλημα με τον Κώστα Σταφυλίδη στο ισχίο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected