Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ελλάδα – Αρμενία απόψε στο “Draw” Cafe

Η Εθνική μας ομάδα ψάχνει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αρμενία στο ΟΑΚΑ (21:45) για να επουλώσει τις πληγές που άφησε το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Ιταλία.

Μία κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας μας στους προκριματικούς ομίλους του Euro 2020, που θα απολαύσουν οι θαμώνες του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Νίκη και μόνο νίκη! Αυτό είναι το σύνθημα για την Εθνική μας ομάδα που φιλοξενεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Αρμενία. Η ήττα από την Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου σε συνδυασμό με το βαρύ σκορ έχουν φέρει τη γαλανόλευκη σε δύσκολη θέση και πλέον θέλει πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στην Αρμενία έτσι ώστε να μην μείνει από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική πίσω στη βαθμολογία του ομίλου.

Άλλωστε, την ίδια ώρα η Φινλανδία που έχει αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς, έναντι τεσσάρων της Ελλάδας, θα φιλοξενείται από το αδύναμο Λιχτενστάιν και άρα θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά της σε περίπτωση που οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν επικρατήσουν των αντιπάλων τους.

Όλα δείχνουν ότι μετά το αποτυχημένο πλάνο του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αφήσει στην άκρη τους όποιους πειραματισμούς και θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του πιο ορθολογικά. Άλλωστε, σε αυτό ρόλο παίζει και το γεγονός πως η Αρμενία είναι σαφώς λιγότερο επικίνδυνη σε σχέση με την Ιταλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected