Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στο κυρίως ταμπλό της Βαρκελώνης η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το 2 στα 2 στο χωμάτινο τουρνουά των 60.000 δολαρίων και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews.gr, η Παπαμιχαήλ δεν έχασε ούτε ένα game στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Καταλονίας, συντρίβοντας τη Γαλλίδα Louise Lampla με 6-0, 6-0. Κέρδισε με bagel και το 3ο της σετ στο τουρνουά, απέναντι στην Ουγγαρέζα Agnes Bukta, έχασε όμως με το ίδιο σκορ το επόμενο, για να κερδίσει τελικά στο super tie-break την Bukta, με 6-0, 0-6, 10-5.

Αυτή η νίκη την έβαλε στο κυρίως ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Ισπανίδα, Marina Bassols Ribera.

Να σημειωθεί πως στη Βαρκελώνη βρίσκεται και η Ελληνοαυστραλή Jaimee Fourlis, η οποία επίσης μπήκε στο κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας την Ισπανίδα Esther Lopez Alcaraz με 6-4, 6-1 και τη Γιαπωνέζα Moyuka Uchijima με 6-3, 6-3. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Reka-Luca Jani.

Στο διπλό, η Παπαμιχαήλ θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρεμιέρα της, με την Τουρκάλα συμπαίκτριά της, Cagla Buyukakcay. Το ελληνοτουρκικό δίδυμο, θα αντιμετωπίσει τις Alison Bai και Nina Stojanovic, Νο. 2 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected