Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ στον Νέστο Χρυσούπολης

Πέρσι το καλοκαίρι υπήρξε έντονο το σενάριο του οικειοθελούς υποβιβασμού του Νέστου Χρυσούπολης στα τοπικά της Καβάλας, καθώς υπήρχε διοικητικό κενό που καλήφθηκε από τη διοίκηση του Νίκου Μπουντρούδη.

Τελικά ο Νέστος με τον Κετσιεμενίδη στον πάγκο του, δημιούργησε ένα σύνολο που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Football League που παραλίγο να πετύχει αλλά με δυο ήττες όλες κι όλες, δεν τα κατάφερε αφού αφενός έχασε τον τίτλο από την Καβάλα στον Α’ Όμιλο, αφετέτου είδε την Τρίγλια από την Χαλκιδική να κερδίζει το μπαράζ.

Ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια με τους παίκτες και την διοίκηση μέχρι που είχαμε το πρωί την ενημέρωση ότι ο πρόεδρος του Νέστου Χρυστούπολης Νίκος Μπουντρούδης αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τα διοικητικά της ομάδας κάνοντας την εξής δήλωση στην «Πρωινή»:

«Αποχωρώ από το Δ. Σ του Νέστου κουρασμένος και χωρίς διάθεση και ψυχολογία να φτιάξουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Υπάρχει μάλιστα από μέρους μου πικρία προς πολλές κατευθύνσεις. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε όλα τα διοικητικά συμβούλια τα τρια τελευταία χρόνια και προσπάθησαν σε μεγάλο βαθμό. Επίσης τους φιλάθλους της ομάδας που μας ακολούθησαν στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Τέλος όλους του χορηγούς που ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν τα τελευταία χρόνια».

Όπως αναφέρει το thrakisports, η δήλωση συνέπεσε με ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης, με την οποία γίνεται γνωστό ότι παραιτήθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ και την ερχόμενη Τετάρτη παραγματοποείται κρίσιμη γενική συνέλευση με θέμα την επόμενη μέρα, όπου καλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Γίνεται αυτομάτως αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, όπως πέρυσι, θα υπάρξει άμεσως κίνδυνος διοικητικού κενού και πιθανότατα διάλυσης ή οικειοθελούς υποβιβασμού στα τοπικά της ΕΠΣ Καβάλας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected