Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δημοσίευμα μιλά για τις δύο πρώτες μεταγραφές των Τρικάλων

Δύο παιδιά της περιοχής και εκ των κορυφαίων της φετινής εντυπωσιακής πορείας των Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι από τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalascore.gr, πρόκειται για τον έμπειρο γκολκίπερ Μιχάλη Ζαρόπουλο, έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις από Super League που το επίπεδό του είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας και το Νίκο Σκόνδρα (φωτ), τον κατά πολλούς MVP της φετινής ομάδας του ΑΣ Μετέωρα, έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα.

Δύο Τρικαλινά παιδιά που αν μη τι άλλο έχουν τα φόντα να προσφέρουν πολλά στα Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική σεζόν και το πρωτάθλημα της Football League.

Με τις μεταγραφές αυτές που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, γίνεται παράλληλα πράξη η δέσμευση της διοίκησης Αιβάζογλου και του γενικού διευθυντή Νίκου Σαμολαδά, που εδώ και καιρό είχαν δεσμευτεί ότι η ομάδα θα έχει την επόμενη χρονιά έντονο Τρικαλινό στοιχείο.

Και δε θα είναι οι μόνοι Τρικαλινοί καθώς αναμένεται και άλλοι να έρθουν φέτος στον ΑΟΤ, κάτι που θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο και στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected